Υποστηρίξτε Mας

ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΥΝΑΤΑ!

ΔΩΡΕΑ

Μέσω των δωρεών σας, οι Γέφυρες αποκτούν τη δυνατότητα να εξυπηρετούν πάνω από 8500 άτομα και οικογένειες κάθε χρόνο.
Συνεχίζουμε να βοηθάμε αυτούς που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα με τη δυνατότητα που μας δίνουν οι γενναιόδωροι δωρητές μας. Οι δωρεές μας βοηθούν να λειτουργούμε με 2 κυρίως τρόπους -
 
1. Παρέχουμε φαγητό, ρούχα, παραπομπές για στέγαση, νομική πληροφόρηση, ψυχολογική υποστήριξη και γενικά βοήθεια στη διαδικασία της ενσωμάτωσης.
2. Πρόσληψη προσωπικού που βοηθά όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους, σεβόμενοι την αξιοπρέπεια του ατόμου, έτσι ώστε κάθε ένας που μπαίνει στις ΓΕΦΥΡΕΣ να αισθάνεται ότι τον αντιμετωπίζουν ως άνθρωπο και όχι ως αριθμό.

ΜΗ-ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΩΡΕΕΣ

Ρούχα και αγαθά - όπως πάνες, γάλα, τρόφιμα κλπ. - μπορείτε να προσφέρετε δωρεές στις Γέφυρες (Βηλαρά 2, 10437 Αθήνα) κάθε μέρα από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 11 π.μ. ως τις 3μ.μ.

IMG_9208_edited.jpg

ΤΟΠΙΚΟΙ + ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Αν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε εθελοντικά με τις Γέφυρες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ. Στο μήνυμά σας παρακαλούμε να αναφέρετε τα ενδιαφέροντά σας και τους τομείς με τους οποίους θα σας ενδιέφερε να εμπλακείτε και εμείς με τη σειρά μας θα σας απαντήσουμε βάσει των εκάστοτε αναγκών που θα υπάρχουν για εθελοντές.

Η Ανθρωπιστική Πρωτοβουλία ΓΕΦΥΡΕΣ δεν παρέχει φιλοξενία ούτε οικονομική υποστήριξη στους εθελοντές, μπορούμε όμως να παρέχουμε πιστοποιητικό εθελοντισμού σε συγκεκριμένη υπηρεσία υπό προϋποθέσεις.