Δράσεις στις Γέφυρες

Bridges Donates to Refugees

at the Corinth Detention Center

Bridges responded to a general call for donations by AEMY AE for the residents of Corinth Detention Center. Bridges donated clothing, footwear, personal hygiene and cleaning items for the beneficiaries in Corinth.

received_661113170720350.jpeg

Παρουσίαση Έρευνας στο 2ο IAGP Συνέδριο, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Η Βούλα Αντουάν συμμετέχει ως μία εκ των ομιλητών στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Ομαδικής Ψυχοθεραπείας με προσανατολισμό στο Τραύμα και στη Κρίση. [2nd IAGP(International Association for Group Psychotherapy and Group Processes) Research Congress on Trauma and Crisis.] Θα μιλήσει επί του θέματος "Πίστη και συγκρούσεις κατά την αλλαγή θρησκείας στους πρόσφυγες."

Συνέντευξη για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων

Η Δρ. Σάντι Μόργκαν και ο Ντέιβ Στακόγιακ συναντούν τη Βούλα Αντουάν, διευθύντρια της Ανθρωπιστικής Πρωτοβουλίας Γέφυρες. Μαζί, εξετάζουν το πόσο ευάλωτοι είναι οι πρόσφυγες και το πόσο εύκολα μπορούν να πέσουν θύματα εκμετάλλευσης.

Οι Γέφυρες Συναντούν

Τον Πρέσβη των ΗΠΑ

Η Βούλα Χαμπερίδου - Αντουάν εκπροσωπεί τις Γέφυρες στη συνάντηση με τον John Cotton Richmond, τον Πρέσβη των ΗΠΑ  στα θέματα Ελέγχου και Καταπολέμησης της Εμπορίας Ανθρώπων, στο Συνέδριο “Εξασφαλίζουμε Δικαιοσύνη” 2019, στις ΗΠΑ.

Συνέδριο “Εξασφαλίζουμε Δικαιοσύνη” 2019

Η Βούλα Χαμπερίδου - Αντουάν μίλησε για την Ανθρωπιστική Πρωτοβουλία Γέφυρες και για το θέμα “Όταν το σπίτι σου δεν είναι ασφαλές”, στο Συνέδριο “Εξασφαλίζουμε Δικαιοσύνη” 2019, που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Vanguard στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Ανάρτηση της Ελληνικής Πρεσβείας του Ηνωμένου Βασιλείου

Το έργο της Ανθρωπιστικής Πρωτοβουλίας Γέφυρες παρουσιάζεται μέσα από μια ανάρτηση της Ελληνικής Πρεσβείας του Ηνωμένου Βασιλείου, στις 12 Ιουνίου 2018.

Συνέδριο για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων και της Ενδοοικογενειακής Βίας 2018

Δείτε το βίντεο από το ετήσιο συνέδριο για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων και της Ενδοοικογενειακής Βίας που έγινε με τη συνδιοργάνωση των Γεφυρών, Του Στρατού της Σωτηρίας και του Πανεπιστημίου του Vanguard στις 24, 25, 26 και 29 Μαΐου 2018.

Απρίλιος 2018 Ημέρα Πληροφόρησης

Τον Απρίλιο του 2018, οι Γέφυρες διοργάνωσαν την “Ημέρα Πληροφόρησης”  σε συνεργασία με εκπροσώπους της Υπηρεσίας Ασύλου, για τους νεοαφιχθέντες από το Αφρίν, της Συρίας, μετά την κατάληψη του Αφρίν από Τουρκικές δυνάμεις.

Ετήσιο Συνέδριο για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων και της Ενδοοικογενειακής Βίας 2017

Το 2017 οι Γέφυρες σε συνεργασία με το Στρατό της Σωτηρίας και το Πανεπιστήμιο του Vanguard διοργάνωσαν το πρώτο ετήσιο συνέδριο τους για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων και την Ενδοοικογενειακή Βία, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης “Στρατός της Σωτηρίας” στην Αθήνα.

Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η ιδρυτής της Ανθρωπιστικής Πρωτοβουλίας Γέφυρες και κοινωνική λειτουργός, Βούλα Χαμπερίδου - Αντουάν, συμμετείχε στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα “Απάντηση στην Κρίση Ασύλου επί της διαδρομής των προσφύγων” που έγινε στις 19 Φεβρουαρίου 2016.

Το Καφέ Ριτσώνα

Τον Ιούνιο του 2016, η Ανθρωπιστική Πρωτοβουλία Γέφυρες ανακαίνισαν ένα κτίριο εντός του τοπικού προσφυγικού καταυλισμού της Ριτσώνας. Οι κάτοικοι του καταυλισμού χρησιμοποιούν σήμερα το χώρο ως τόπο συγκέντρωσης και πολλαπλών εκδηλώσεων.